Градската кола

ДОСТЪПНА, ИКОНОМИЧНА, ПРАКТИЧНА

BAW Pony е идеалния вариант за придвижване в града: маневрена, икономична, лесна за паркиране ( 4 камери за по-добро позициониране ),

СЪобразена с бюджета ви

Ако сте успели да се измъкнете от градската „джунгла“ и живеете на тихо и спокойно място около града, може би ви се налага да пътувате за работа всеки ден. Ако пък смятате да го направите и ви възпират големите разходи за транспорт, ние имаме решение за вас. Предлагаме ви вариант с който ще сте независими и ще намали бюджета ви за предвижване.

Колко ще ви струва на месец да пътувате до града?

Разходите ви, ако изминавате 100 км/ден ще са всичко на всичко 20 лева на месец. Това е защото паркирате в синя и зелена зона безплатно и няма да ви се налага да мислите, че може да ви „заключат“ колата, а единствените ви разходи са за ток.

БЕЗ допълнителни разходи

BAW Pony няма нужда от допълнителна зарядна станция и може да бъде зареждана от всеки контакт. За вас това означава спестени пари от закупуване на зарядна станция, инсталация и всички други съпътстващи разходи

СПОКОЙСТВИЕ

BAW Pony идва с пет години гаранция на батерията и две години гаранция на автомобила. Налично е гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Търсите вариант за разсрочване?

Нашите партньори от ProCredit Bank имат специално предложение за еко-мобилност

Често задавани въпроси

Колата може да се зарежда на всяка АС зарядна станция контакт Typ2,
както и във всеки контакт „Шуко“.

Батерията има 4000 цикъла на заряд.

Максималния пробег е 170км. През зимата, при отрицателни температури, пробега намалява с 20%. Климатика също намалява пробега с 20%.

Батерията е Литиево-полимерна (LiFePO4), която е с по-добра безопасност и по-малък риск от презареждане, без риск от изтичане на електролит, по-голям капацитет и по-малко износване.

Да. Няма нужда да изчаквате батерията да се разреди, за да я зареждате.

Да, за да е валидна гаранцията, е необходимо колата да се диагностицира всяка година или на 10 000км.

Течност за чистачките, накладки и гуми.

Колата е със задно задвижване.

Колата е с независимо окачване тип „Макферсон“.

ОБСЛУЖВАНЕ И ГАРАНЦИЯ